Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 3Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝΟΥ.

Σε κλίμα ενθουσιασμού, παραδόθηκε χθές 23/03/2017, στο 3ο Δημοτικό σχολείο Τήνου, ηλεκτρονικός εξοπλισμός (6 laptops, 1 projector screen, 2 cd players), προκειμένου να ενισχυθεί η εκπαίδευση των μαθητών.

Για ακόμη μια φορά, ο εφοπλιστής κ. Α. Μαρτίνος και ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Κυκλάδων κ. Γ. Χριστόπουλος, με τη διαμεσολάβηση του οποίου έγινε η συγκεκριμένη προμήθεια για το σχολείο. Με αυτόν τον τρόπο έδειξαν την ευαισθησία και την αγάπη τους για τα παιδιά γιατί η παιδεία είναι επένδυση στη γνώση την οποία πρέπει να προάγουμε και να αποτελέσει προτεραιότητα για την Ελλάδα μας.


Αμέσως μετά την θετική ανταπόκριση του κ. Α. Μαρτίνου για την οικονομική ενίσχυση του Γενικού Λυκείου Τήνου και προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδρομή των τελειόφοιτων, ο κ. Χριστόπουλος, αιτήθηκε στον ευπατρίδη εφοπλιστή, τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του 3ου Δημοτικού σχολείου Τήνου, αίτημα το οποίο σήμερα υλοποιήθηκε.

Τόσο η οικονομική χορηγία για το ΓΕΛ Τήνου όσο και ο εξοπλισμός του 3ου Δημοτικού Τήνου, όπως είπε ο κ. Χριστόπουλος είναι δείγματα της αγάπης μου για τα παιδιά, την Τήνο και τις Κυκλάδες. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Α. Μαρτίνο γιατί ανταποκρίνεται πάντα σε ότι αιτούμαι για τους κατοίκους των όμορφων νησιών μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com