Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Πικέρμι: Οι μαθητές του 4oυ Γενικού Λυκείου Πετρούπολης επισκέφθηκαν την Έκθεση παλαιοντολογικών Ευρημάτων. (φωτογραφίες)

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 4ου Γενικού Λυκείου Πετρούπολης, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί την έκθεση παλαιοντολογικών ευρημάτων στο Πικέρμι.
Τους υποδέχθηκε ο τοπικός σύμβουλος Άγγελος Χοβαρδάς, οι μαθητές "ξεναγήθηκαν"  στους χώρους της έκθεσης, θαύμασαν τα σπουδαία και σπάνια εκθέματα και έγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών τις εντυπώσεις τους.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν και τον καταρράκτη του Ντραφίου.
Στο πρόγραμμά τους σήμερα είχαν και επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Ραφήνας, στο οποίο απο νωρίς ο Πρόεδρος Γιώργος Κικής και τα μέλη του ΔΣ είχαν ετοιμάσει εκτός απο μια ξενάγηση και μια "μικρή" δεξίωση, δείγμα της Τριγλιανής φιλοξενίας. Δυστυχώς και λόγω χρόνου, οι μαθητές δεν επισκέφθηκαν το λαογραφικό μουσείο.
 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com